(ФОТО) Лина Пејовска во костим за капење кој е хит ова лето

Иако се занимава со јавна работа и настапите не ѝ дозволуваат класичен одмор, сепак младата пејачка Лина Пејовска најде слободно време и побегна од обврските.

Мометално таа ужива на плажа пред почетокот на новата учебна година. Ја покажа бојата која ја „фати“, но го покажа и својот омилен костим за капење. Станува збор за маслинест едноделен костим за капење со гол грб кој е апсолутен хит оваа сезона.

Како изгледа, погледнете на Hashtag.mk