(ФОТО) Марјана во тесен долг фустан во кралско сина боја

Сината боја е една од омилените на познатата водителка и модел Марјана Станојковска. Таа беше една од најатрактивните дами сношти, на забавата по повод роденденот на брендот „Пепси“ во скопскиот ресторан „Рагуза 360“. Марјана беше водителка на програмата. 

Дојде облечена во припиен долг фустан во кралско-сина боја која е една од најмодерните за оваа сезона. Станојковска е препознатлива до ваквиот крој на фустани во кои изгледа елегантно и префинето. 

Фото: В.Тануровски