(ФОТО) Убавите жени се верни само кога вистински сакаат: Јелена Спенџарска искрено за мажите

ТВ водителката Јелена Спенџарска на својот профил на Инстаграм објави фотографија во гламурозен стил, но она што го напиша под неа беше многу впечатливо.

- Мажите гледаат неверство и закана во убавите жени бидејќи изреката гласи: "Убава жена - сечија жена".. А не знаат дека убавите жени се верни кога вистински сакаат бидејќи се свесни дека во секој момент можат да имаат некој друг ако тоа го посакаат.- напиша Спенџарска.

Јелена постојано ги охрабрува жените и им влева самодоверба.

- Ме мотивираат луѓе кои си го живеат својот живот. Луѓе со самодоверба. Животот е постојано патување од нашето раѓање, па се до смртта. Околината се менува, пријателите се менуваат, потребите се менуваат, но возот не застанува. Ме мотивираат луѓето кои знаат дека животот е воз, а не железничка станица. Многу луѓе денеска знаат да те прашуваат што работиш, се гледаш ли со некој, мажена ли си, имаш ли деца и зошто уште не.... но, луѓето кои ќе те прашаат дали си среќна и дали можат некако да помогнат, е ти ми се најголема мотиваија- раскажа таа за Женски Магазин.