(Фото) Меган и Хари не можат да ги тргнат очите еден од друг во тек на венчавањето!

Во тек е венчавањето на принцот Хари и Меган Маркл, тие веќе го кажаа судбоносното „да“ и сега држејќи се рака за рака го следат останатиот дел од церемонијата.

Двајцата емоционални, не можат да ги тргнат очите еден од друг!