(ФОТО) Најлошите фустани на Оскари 2020

Црвениот килим на Оскарите 2020 во театарот „Долби“ разочара. Ова можеби е најлоша стилска година на најважната модна писта. Без волшебни тоалети кои ви го одземаат здивот, без фантазија, без драма, дури не видовме ниту прекрасни класични парчиња. Годинава тоалетите беа веќе видено и да имаше награди за изгледот, сите ќе останеа без Оскар. Со исклучок на тоалетите на Пенелопе Круз и Марго Роби, потпишани од „Шанел“ и Синтија Ериво во „Версаче“.

Блек Чајна

Ова е нашиот избор на најлошо облечени ѕвезди на 92. Оскари.

Моли Симс

Ребел Вилсон

Салма Хајек

Сигурни Вивер

Сурша Ронан