(ФОТО) Никој не би ѝ дал 47 години: Билјана Дебарлиева со нова фризура

Презентерката Билјана Дебарлиева има 47 години. Таа важи за една од нашите најнегувани дами од јавниот живот. На Фејсбук профилот на фризерското студио „Бубе студио ин“ презентерката и водител од „Канал 5“ телевизија, беше објавена со нова боја на коса и физура, која ѝ прилега одлично.

На Тв екраните е од деведесетите години, почнувајќи ја кариерата во Македонската радио телевизија. Потоа беше дел од тимот на „А1“ телевизија, а освен Утринската програма и вестите, нејзин заштитен знак беше емисијата „Бебе магзин“, која ја следеше женската публика.

Дебарлиева е горда мајка на Ана, која е економист, и Мики, кој има 15 години. Она за што секогаш добива комплименти, освен изгледот, е и дикцијата и негувањето на литературниот македонски јазик пред Тв гледачите.

Со ќерката Ана 

„ Ана комплетно е посветена на економијата, како нејзина професионална определба. Никогаш не покажала интерес или желба за медиумите, дури имаше и мигови кога мојата професија и популарност ги чувствуваше како товар. Донекаде сум и среќа што не ја избра мојата професија. Во денешно време се сменети многу работи, критериумите се изместени, па и новинарството и водителство не се она што биле некогаш. Кај Мики, мислам дека насетувам некоја мала искра или желба за телевизија. Но, сѐ уште е рано, времето ќе покаже дали тој можеби ќе биде мојот наследник“, изјави Дебарлиева во интервју за Женски магазин.