(ФОТО) Перница-фустан предизвик: Ги освои девојките ширум светот

Најактуелниот пролетен тренд ќе го најдете во вашиот дом, на вашиот кревет.

Ви го претставуваме перница-фустан предизвикот (#quarantinepillowchallenge), кој се рашири на Инстаграм со брзината на светлината.
Прогласен е и за аутфит на денот, а едноставно е: покријте го телото со вашата перница, ставете каиш за да стои, дополнете го изгледот со неколку детаљи по желба, застанете пред огледалото и позирајте. 

Нашите фаворити: