(ФОТО) ПРАЗНИЧЕН ЕНТЕРИЕР: ТОП ИДЕИ како да ја украсите куќата за Велигден

До најголемиот христијански празник остана уште малку, па е вистинско време да размислите и одлучите како ќе ја декорирате куќата за Велигден.

За преубави декорации не ви требаат многу пари, туку фантазија, добра волја и расположение.

Ако сте љубител на „направи сам“ проектите, не заборавајте едно катче од домот да го украсите со прекрасна ваза со јајца и рози. Нека се биде во вашиот омилен тон-ако имате розе ружи , и јајцата нека бидат во слични нијанси, а задолжително е само вазата да биде проѕирна.

Ние ве инспирираме.