(ФОТО) Шарен стајлинг на Заева за Илинден

Премиерот Зоран Заев ја предводеше делегацијата на Мечкин камен, по повод прославата на 116 години од Илинденското востание. Во Крушево, Заев дојде во друштво со сопругата Зорица. За оваа прилика, Заева избра фустан во повеќе бои должина до глуждови. Шарената комбинација, таа ја надополни со темни наочари. Заев облече темен костум. Годинава, празникот во Крушево се славеше под мотото : "Сите сме деца на Илинден".