(ФОТО) Тренди трудница: Портпаролката на ДИК ужива во бременоста

Портпаролката на Државната изборна комисија, Љупка Гугучевска на крајот на септември стапи во брак со својот партнер, кој го крие далеку од очите на јавноста.

Љупка е бремена и ужива во трудничките денови. Нејзиниот одличен и шик стил ѝ е заштитен знак и во бременоста.