(ФОТО) Велигденски декорации за домот кои ќе ве воодушеват

Најидеалните декорации за празнична маса и животен простор се оние во кои можеме да ги споиме Велигден и пролетта.

Освен што е најголем Христијански празник, Велигден со себе донесува безброј позитивни чувства бидејќи се слави токму кога пролетта се буди, се цвета и сјае во прекрасни бои. Согласно со тоа, ние жените баш сакаме да го декорираме просторот во кој живееме и поминуваме најголем дел од денот.

Иако можеби ви изгледа досадно секоја година од почеток да го декорирате домот во варијации на тема зајчиња, пилиња и јајца постојат разни идеи како да се вклопат велигденските декорации на забавен и креативен начин. 

Погледнете што ви предлагаме.