(ГАЛЕРИЈА) Најшармантниот летен хит за на плажа: Костими за капење со точки

Топлото лето ја донесе сезоната за уживање на плажа или покрај базен, како и моментот дека во нашите гардероби на прво место се костимите за капење и останатата летна и лесна облека. Еден од летните фаворити за оваа сезона, последните неколку недели ѕвездите ги искомбинирааа на песочните плажи.

Станува збор за бикините со точки. По точкастата зима и романтичната точкаста пролет, завладеа и летото со точки. Едноставноста и разигранота на костимите за капење со точки оваа сезона убедливо ќе биде еден од најчестите бикини кои ќе ги гледаме на песочните плажи.

ГАЛЕРИЈАТА ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА НА ХАШТАГ.МК