(Галерија) „Paco Rabanne ready to wear“ -колекција за есен 2018

Дизајнерот Џилијан Досен во модната куќа на „Paco Rabanne“ внесе свежина и создаде колекција која ќе ги направи жените во еден зид да кажат „Па, ова е фантастично", и истите овие парчиња облека да посакаат да ги имаат во својот плакар.

Вештото комбинирање на металик, по што модната куќа „ Paco Rabanne“ е препознатлива, со совршените француски класици, прави една исбалансирана комбинација на нешто ново и уникатно.

Еве како изгледа колекцијата за есен 2018 година насловена како „Paco Rabanne ready to wear “.