Хороскоп според крвната група: Еве каков живот ќе имате ако сте А, Б, АБ или НУЛТА

Постои поделба на хороскопот по крвни групи, односно нивните основни карактеристики.

А, Б, АБ и НУЛТА. Ова е важен фактор во нашите животи, кој многу влијае на квалитетот на нашиот живот, но и на нашите карактеристики и многу повеќе.

Така, на пример, нултата крвна група главно ја сочинуваат: ОВЕН, ЈАРЕЦ и ЛАВ.

Таквите луѓе се многу динамични, секогаш се подготвени за акција.

Не се плашат од предизвици, знаат што сакаат од животот и не се двоумат да направат сè за да го добијат тоа. За нив откажувањето од нешто значи губење, а тоа не им е „во крвта“ на луѓето во овие три знаци.

Немаат влакна на јазикот, секогаш го кажуваат она што го мислат и секогаш се борат за она што го сакаат. Тие се многу дружељубиви, сакаат да излегуваат, да патуваат, да запознаваат нови култури и нови градови.

За нив совршена работа е онаа која вклучува работа со луѓе, а најдобро е таа работа да е јавна, бидејќи овие ликови се одлични во уметноста, особено како актери.

А кога станува збор за љубовта, тие одат на сè или ништо. За нив невозможното не постои и во љубовта го даваат срцето, го даваат целото себе, но истото го очекуваат за возврат. Или добиваат сè или не сакаат ништо.

Жените во оваа група сакаат нежност и внимание, додека мажите сакаат почит и лојалност.

Крвната група А најмногу ја имаат ШКОРПИЈА, БЛИЗНАЦИ и ВОДОЛИЈА.

Луѓето кои имаат крвна група А се многу емотивни.

Тие се многу добри како пријатели, знаат да чуваат тајна, а знаат и да ја откријат својата. Тие се луѓе со добра душа кои едноставно мислат дека сите луѓе се добри и дека никој на светот не е способен да мисли на зло, а камоли навистина да им наштети.

Недостаток на овие знаци е тоа што се многу тврдоглави и понекогаш знаат да одат со „глава во ѕид“. Прекрасни се кога се работи за семејството и всушност се создадени за тоа, да изградат дом, да ја пронајдат вистинската љубов и да бидат исполнети како родители. За луѓето кои ја имаат оваа крвна група, семејството е свето.

Колку и да се заљубени, никогаш нема да молат за љубов. Како што имаат големо срце, имаат и силна гордост, која никогаш не им е поголем од љубовта, но никогаш нема да дозволат да паднат ниско, и да молат некого за било што.

Како работници, тие се совршени, одговорни и професионални и знаат да управуваат со животот, иако не им е лесно.

КРВНАТА ГРУПА Б претежно ја сочинуваат БИК, ДЕВИЦА И ВАГА.

Овие луѓе изгледаат многу срамежливи и повлечени, но не се. Тие се само многу недоверливи и многу тешко пуштаат некој во нивните животи во секое време.

Ова важи за љубовта, но и за работата и пријателството, но штом ќе ви го дадат своето срце, можете да бидете сигурни дека тоа е засекогаш.

Љубовта им е многу важна, но не се склони кон авантури и флерт, тоа им е губење време, но сонуваат да ја најдат личноста од соништата со која ќе можат да градат семејство и дом.

Сакаат работи во кои ќе користат поовеќе мозок отколку раце, а всушност се совршени во логичките науки или, да речеме, во работата со луѓе, особено во економијата.

Бикот секогаш оди „со глава во ѕид“, додека срамежливата Девица понекогаш покажува колку е силна кога всушност ѝ е најтешко.

Овие знаци тешко дека ќе ви дадат љубов, но ако ви дадат, чувајте ги како малку вода на дланка, и ќе ви дадат сè.

АБ КРВНА ГРУПА: РАК, РИБИ И СТРЕЛЕЦ.

Трите најемотивни ликови.

Некој кој е најдобар пријател, совршен партнер, некој кој може да го преврти целиот свет за доброто на оние што најмногу ги сака.

Овие знаци се способни да се радуваат или тагуваат и за најмалата ситница, а тоа е всушност нивна голема маана, но во исто време и доблест.

Овие луѓе се срдечни, едноставно имаат одлична смисла за хумор, одлична душа и многу разбирање за сите.

Тешко им е да ги покажат емоциите, во смисла дека на некој му даваат до знаење дека страдаат, но љубовта ќе ја докажуваат на секој чекор.

Дамите во овие три знаци сакаат маж кој ќе може да им пружи нежност, внимание и верност. Романтиката им е многу важна, додека мажите во овие знаци секогаш ќе бараат жена која не сака авантура туку мирен и хармоничен дом.

Среќен е тој што има за пријател личност родена во овие знаци бидејќи засекогаш ќе има свој ангел чувар.


Извор: www.espreso.co.rs