И мажите внимаваат на своето тело: Македонци кои преферираат здрав животен стил

За нив здравиот начин на исхрана и убаво оформеното тело значат вистински животен предизвик. Атрактивни се, но без напор и режим не би изледале така како што изгледаат.

Некои се оженети и имаат деца, други имаат девојки, а останатите се „сингл“. Но заедничко за сите е што изгледаат убаво, имаат дефинирано тело и зрачат со самодоверба. Тоа не значи дека не се успешни во сето она што го работат. Иако некои се помалку познати на јавноста сепак привлекуваат внимание со својата појава.

Кои македонски мажи преферираат здрав животен стил, прочитајте на МАШКИ МАГАЗИН