И на 40 степени во Скопје, секогаш е спремен за дружба со својата ќерка: Ретка фотографија на Дарио со ќерката Андреа

Тако - ќерка тоа е една посебна и поинаква релација. Присуството на таткото во животот на едно девојче е незаменливо, но и важен сегмент за развивање во силна и самоуверена жена.

Андреа ќерката на пејачот Дарио Панковски е среќна жена што го има својот татко во нејзиниот живот.

Дарио ретко објавува семејни фотографии, па ова е еден од тие моменти вреден за паметење. Со ќерката Андреа позираат среде Скопје.

„Скопје 40 степени, па што? -Татко – ќерка дружба. Лето во Скопје“, напиша Дарио на фотографиите.

Фото: Фејсбук