Имаат повеќе среќа отколку памет: Родените во овие два хороскопски знаци секогаш на чуден начин се извлекуваат од неволја!

Родените во овие два хороскопски знаци секогаш некако, за чудо, се извлекуваат од проблемите и несреќите или одеднаш во последен момент имаат среќа.

Овие два хороскопски знаци имаат повеќе среќа отколку памет.


Лав

Иако се вредни и работливи, Лавовите знаат точно како да работат само за себе. Тие вешто манипулираат со другите, кои прават се‘ за нив, а на крајот заслугата ја преземаат Лавовите. Имаат најмногу среќа дури и во игри на среќа.


Следна страна