Какви сте во љубовта според годината на раѓање

Годината во која сме родени би можела да открие многу нешта за нас. Какви сме во нашиот став со луѓето, какви сме во љубовта и каков карактер имаме. Еве што вели годината во која сте родени. 

1990-2000 

Вие сте си многу импулсивни. Вашиот став кон партнерот е многу строг и понекогаш не чувствувате колку му штетите на друг со вашите каприци. Сепак, вие сте многу посветени и вашето однесување е едноставно диктирано од фактот дека сакате нежност, внимание и љубов. Го отфрлате од срце, и кога не го добиете, ќе добиете поостри резултати. Чувајте ги чесните и отворените врски. Вие никогаш нема да ја изневерите личноста што ја сакате.

1980-1990 

Љубовта за вас е како воздух. Без неа, се чувствувате послаби и среќата само изгледа како привидение. Ако се вљубите, сепак, нема моќ која ќе ве спречи да ги реализирате вашите планови и соништа. Никому не дозволувате да каже нешто за вашата љубена или љубен, и сте многу горди па да го чувате подалеку од зли јазици. Вие не сте "класично" љубоморни. Обично имате доверба дека постои потреба од друга потврда, освен љубовта на сопружникот. Верувате дека времето поминато во следењето и сомнежот е изгубено време. 

1970-1980 

Тешко  се поверувате и тешко го давате своето срце. Сте биле повредени многу пати, па токму во тоа лежи клучот на вашата недоверба. Мислите дека љубовта и страста зависат од времето. Сакате  да размислите детално и да судите добро пред да му го предадете својот  живот на некој. Вие сте целосно рационални, што е поен плус во ваша корист. Вие сте посветени. Вашиот идеал за семејство  вклучува: многу деца, пријатен дом и разбирање. Вие сте склони кон љубомора, но добро се маскирате.

До 1970 година 

Вие сте комплетно посветени на љубовта. Вие сте верни по цената на сè. Ова е вашата најголема предност. Партнерот може да се потпре на вас. Никогаш не сте го изневериле. Вие верувате во традиционалните вредности и ги чувате со достоинство. Единственото нешто што не можете да го простите е лагата. Мислите дека кога двајца ги делат своите животи, нема простор за лаги.