Кои бои ќе го одбележат ентериерот оваа пролет и лето?

Минатата година уживавме во тропските нијанси на зелени и софистицирани неутрални и топли бои, а потоа почнавме со бојата на лавандата, а еве ги трендовите што ги очекуваме во остатокот од оваа година.

Подолу ќе откриеме кои бои ќе ги обележат нашите ѕидови оваа пролет и лето:

1. Боја на црн кавијар


2. Впечатлива тиркизна


3. Сончево жолта


4. Пепеласто розева


5. Богати земјени тонови


6. Интензивно црвена


7. Минимализам во пастелни бои


8. Смирувачки нијанси на сино