Какви се партнерите во знакот на Вага? Жените не се согласуваат на компромис, мажите се директни во комуникацијата

Како изгледа љубовта со хороскопскиот знак Вага?

Хороскопскиот знак Вага генерално се смета за еден од најдобрите и најпосакуваните љубовни партнери. Нивниот шарм, чувството за естетика и доброто однесување ги прават многу пожелни во друштво на спротивниот пол. Во продолжение откриваме кои карактеристики ги красат жените, а кои мажи како љубовни партнери, пишува Sensa.

Жена Вага

Жените Ваги го привлекуваат погледот штом ќе влезат во собата. Често се елегантни, а нивниот шарм ги прави неодоливи. Тие сакаат интелигентен хумор што значи дека нема да можете да ги насмеете без никаков труд.

Во љубовта се стремат кон големи идеали: за нив партнерот мора да ги има сите најдобри квалитети, а ретко се согласуваат на компромиси. Доколку најдат маж кој физички им се допаѓа, но не чувствуваат посебни емоции кога се сами со него, веројатно нема да им успее таквата врска.

Тие секогаш имаат долгорочни планови и важно им е да ја делат истата визија за заедничкиот живот со партнерот. Вистина е дека не се задоволуваат со мали нешта и имаат тенденција да фантазираат за луксузот кон кој се стремат во животот.

Маж Вага

Мажите Ваги се снаодливи и знаат како да се однесуваат во различни ситуации. Сакаат неврзани разговори со припадниците на спротивниот пол, но тоа не значи дека се заљубуваат во секоја жена со која разговараат. Тие се директни во комуникацијата и ако им се допаѓате, јасно ќе ви кажат. Тие претпочитаат да зборуваат за политика, литература или социјални прашања и имаат одлична смисла за хумор.

Не брзаат да се смират и да се венчаат, уживаат во моментот и чекаат се да се среди за да се одлучат за следниот чекор. Сепак, тоа не значи дека брачниот живот не е за нив, туку дека ќе ја анализираат вашата врска до најситни детали за да одлучат дали сте вистинската личност за нив. Нивното претерано анализирање понекогаш создава проблем во врската, но навистина им е важно да донесат правилна одлука и да застанат на неа.

Извор: glossy.espreso.co.rs