Колку стомачни треба да правиш во текот на денот за да може да се видат резултати?

Доколку секој втор ден правиш по 10 стомачни и очекуваш до лето да изгледа како нова личност - се лажеш.

Летото е сѐ поблиску, а иако не се знае како ќе се одвиваат одморите оваа година, не мора да го запоставиш своето тело. Започни да вежбаш и со тоа чувствувај се подобро.

За да постигнеш рамен стомак или да ги издефинираш стомачните мускули ќе треба повеќе да вежбаш, но и да се откажеш и повеќе работи. Но, тоа не значи дека е невозможно. Доколку никако не можеш да се натераш да почнеш редовно да вежбаш, почни со нешто едноставно - стомачните мускули. 

Погледнете го видеото со вежби на Хаштаг.мк