Кожата ги памети лошите изгореници: Трикови како да бидете сигурни на сонце

Додека ѕвездите на 70 - тите се фалеа поради добро исунчаното тело, денес се знае дека таквата кожа е оштетена. 

Формулата за удобно лето е да носите заштитна облека, да користите креми за сончање, наочари за сонце, но и уште неколку совети кои треба да ги прочитате на HASHTAG.MK