Крајот на работната неделата носи немир за еден хороскопски знак

Крајот на оваа работна недела односно деновите пред викендот секогаш ни носат среќа, мир, хармонија, но тоа нема да биде така за еден хороскопски знак.

Имено Близнаците на крајот на оваа недела ќе бидат ангажирани на 100 страни. Ќе им се соберат многу работни обврски, а во меѓувреме ќе имаат и додатни обврски кои им ги наметнува семејство. Но, не е сè така црно. Ќе си најдат „ангел чувар“ кој колку толку ќе им помогне во извршувањето на дел од обврските. Љубовта ќе стагнира, бидејќи кога се има толку многу обрвски, и саканата личност мора да почека.