Лавови, нестабилни партнерски односи: Дневен хороскоп за 8 февруари

Овен

Среда е најдобриот ден да останете дома ако можете. Ќе бидете нервозни во текот на денот поради влијанието на Марс. Чувајте ги вашите емоции.

Бик

Денес имате многу негативен став кон луѓето со кои работите и се грижите за вашата комуникација. Личност под знакот Лав е голема деловна пречка за вас.

Близнаци

Партнерството е многу стабилно што ве изненадува. Очекувате партнерот да ве поддржи на деловен и финансиски план. Обрнете внимание на можните проблеми со 'рбетот.

Рак

Ситуацијата во куќата е многу напната поради вашето мислење за домашните. До крајот на денот внимавајте да не влезете во конфликт со партнерот. Проблеми со спиењето.


Следна страна