Македонски Телеком со празнична понуда за поубав крај на годината

Двојно повеќе мобилен интернет, празничен бонус за нов уред и осигурување на новиот смартфон во Magenta 1 M

За поубав крај на годината и почеток на Новата, Македонски Телеком почнува Новогодишна промоцијаза Magenta 1 и Mobile тарифните модели.За време на празниците, корисниците на Magenta 1 и Mobile можат да уживаат со многу повеќе интернет, 16.000 денари бонус за набавка на уреди по празнични цени и осигурување на новиот смартфон.

Овие празници, искористете го промотивниот  бонус од 16.000 денари со Фамилијарен буџет за две линии во Magenta 1 М и изберете нов смартфон или телевизор по супер  цена.

За безгрижна комуникација, осигурајте го вашиот нов смартфон за само 1 денар брзо и лесно преку TelekomMK апликацијата. Осигурувањето се однесува на смартфони купени во промотивниот период во Доверба 24 или договор за Фамилијарен буџет во Magenta 1  и Mobile M, L тарифите и трае 24 месеци. Се активира преку Telekom МК апликацијата, најдоцна пет дена од купувањето на смартфонот. 

Новогодишната понуда трае ограничен временски период и е достапна за сите нови и постојни корисници на Magenta 1 и Mobile M и L тарифните модели со Договор за Фамилијарен буџет, Доверба 24/12 склучен во промотивниот период. Промотивниот интернет важи во период од 24 месеци со активна е-сметка.

За безгрижна комуникација, користете ја TelekomMK апликацијата, активирајте е-сметка и уживајте во екстра придобивките на празничната понуда.

Овие празници останете безбедни, поврзани со најблиските и искористете ги поволностите на новата понуда за целото семејство. 

* ПР објава