Мажите родени во овој хороскопски знак се најмногу склони кон развод

Бракот е една од најголемите авантури што можат да ги доживеат две лица во животот. Сите бракови започнуваат со најдобри намери, сепак, честопати се случува брачниот живот да не му обезбеди на партнерот она што го очекувал и се надевал.

Судејќи според хороскопот, мажите родени во знакот на Водолија се најмногу склони кон развод.

Причината за ова не лежи во неверство, туку во нивната желба за слобода и независност.

Имено, пријателството и љубовта се еднакво важни за Водолијата. Понекогаш знаат да идеализираат партнер, но главно се рационални. Тие вложуваат многу во врската и постојано ја збогатуваат со нови работи. Тие не се сентиментални или измамнички во врската. Но, тие претпочитаат пријателство од трајни и обврзувачки заедници.

Честопати им е тешко да се одлучат за брак. Тие не се премногу страствени и не сакаат да се предаваат до крај. Тие очекуваат партнерот да ги задоволи и да размисли на нивниот начин. Не очекувајте мирна и мазна врска со Водолија. Отпрвин ќе ве обземе внимание, но штом ќе помине возбудата, ќе ве откачат без церемонија, освен ако не сте доволно паметни да ја претворите љубовта во пријателство.

Иако брачната врска не им одговара, тие сепак се трајно врзани, но тогаш тие бараат целосна слобода. Тие се многу толерантни кон брачниот другар, но ако им пречи најважното - слободата, Водолијата ќе одлучи да се разведе без многу размислување.


Фото: Youtube/screenshoot

Пет се: Oвие хороскопски знаци не можат да престанат да зборуваат