Меркур удира директно на финансии, пари доаѓаат за 4 хороскопски знаци: Еве кој ќе добие пари до 23 септември

Играме уште еден ѕвезден рулет, а некои ликови ќе имаат повеќе пари од другите

Меркур тргна напред, па планетарната ситуација е многу полесна на сите полиња. Астролозите веруваат дека одредени знаци ќе имаат среќа кога се во прашање парите, па ќе можат да заработат. Играме уште еден ѕвезден рулет, а некои ликови ќе имаат повеќе пари од другите. Ако се прашувате кој ќе има пари до 23 септември, меѓу нив се и знаците: Лавови, Девици, Близнаци и Ракови.

ЛАВ

Сонцето во Девица ви дава можност подобро да ја организирате работата и да заработите повеќе од претходниот период. Девицата може да биде одличен партнер за правење пари за вас.

ДЕВИЦА

Меркур напредувал, па подобро проценувате и вложувате. Венера во Лав ви носи можност да заработите дополнителни пари на работа на која нема да бидете пријавени, но ќе успеете да остварите профит. Одличен период за сите Девици кои работат во разни организации.

БЛИЗНАЦИ

Конечно, вашата финансиска состојба ќе се подобри! Ќе имате голем успех доколку се занимавате со недвижен имот.

РАК

Ќе имате нови преговори за висината на приходите. Бидејќи ќе бидете успешни, можете да очекувате покачување. Покрај тоа, ќе добиете вреден подарок од Лав.


фото: pexels