МОДНА КРИТИКА: Никола Димитров води пред Пендаровски и Адеми

Она што излегува од устата на политичарите е најбитно во нивната работа исто како и делата кои ги создаваат за народот. Но колку и да ни се допаѓаат или не нивните ставови или постапки, сепак некои од нив се издвојуваат по својот стил на облекување. Најчесто се коментирани политичарките. Има такви и овде и во светот кои оставаат видлива трага со својата појава, но и такви кои свесно или несвесно можат да направат циркус од себе. 

Строгиот изглед кој го налага функцијата не мора секогаш да значи дека треба да бидат роботи во движење, без стилска експресија и софистицирана автентичност. Политичарите се за нијанса поедноставни, ама и кај нив или има или нема стил. 

Целата анализа ја имате на МАШКИ МАГАЗИН.