Момчило Оташевиќ по разводот се преполови: Откри детали од приватниот живот, сè се случило за една година

Актерот тешко го поднесе разводот

Актерот Момчило Оташевиќ и Јелена Перчин неодамна решија да стават точка на нивниот брак.

Тој сега во една емисија откри дека е голема емотивна личност и дека во последната година ослабнал 10 килограми.

- Па, изгубив десет килограми во последните неколку години. Може ли да го кажам тоа? Имам седумдесет и седум килограми, а порано имав 86 и тогаш мислев дека ми фалат три килограми. Работа, гужва, обврски. Често се случува да немам време за јадење. Денеска изедов половина од мојот ручек и потоа ми рекоа дека одиме на сет. Потоа ја зедов другата половина со себе и буквално јадев на два метри од сетот. Се сокрив зад аголот и набрзина го изедов тоа што го имав и продолжив да снимам - изјави Оташевиќ.


Сепак, не може да каже дека својата форма ја должи на редовното вежбање.

- Наскоро тргнувам на вежбање петти пат по ред - се пошегува актерот.

Момчило исто така призна дека е вистински емотивен човек, од што воопшто не се срами.

- Јас сум голем емотивец! Риби во хороскоп. Некој ми пресмета дека сум подзнак Рак. Не сум тип што верува во хороскоп, но има некоја врска. Јас сум емотивен – призна тој.

Извор: www.espreso.co.rs