Mon Guerlain Eau de Parfum Bloom of Rose за силни, слободни и сензуални жени

Mon Guerlain е парфимиран манифест на денешната женственост инспирирана од Анџелина Џоли. Сестрана, силна, слободна и сензуална жена.

Со Bloom of Rose Eau de Parfum, Mon Guerlain го продолжува своето истражување на многуте аспекти на женственост кои ја истакнуваат страста.


Создаден од Thierry Wasser и Delphine Jelk, овој прекрасен мирис црпи директна инспирација од нивната муза, Анџелина Џоли.

Овој пат во фокусот е силната личност на Анџелина Џоли.

Преку композицијата од иконската лаванда – ванила комбинација, обоена во интензивен букет од рози со вкусна нота од круша, оваа цветна, овошна мешавина персонифицира чиста љубов.

Љубов што прави срцето да чука побрзо. Страсно.

"Bloom of Rose Eau de Parfum е вистинска персонификација на кралицата на цвеќето. Розата се изразува целосно и без ограничување со подлабоки, побогати, нектарни ноти ..."
      - Мајстор за парфеми на Guerlain, Thierry Wasser
 
__
 
Од Eau de Toilette до Eau de Parfum, ливчето од роза ја зазема целата распространетост како букет со црвени рози, појавувајќи се нежно низ целата композиција и основните ноти".
- Парфемерот на Guerlain, Delphine Jelk