MOSH - Lounge & Music Bar органзиираше хуманитарна забава

На 26.2.2024 во организација на MOSH - Lounge & Music Bar и во соработка со млади и хумани луѓе (другари на Лео), се одржа хуманитарна забава за собирање на донации за лекувањето на Леонид Индов.

MOSH - Lounge & Music Bar им се заблагодарува на сите гости кои беа присутни и го дадоа својот придонес во оваа хуманитарна акција. Благодарност и до младите артисти Public Band, Спирковска Јана, Пано Кржовски кои беа задолжени за музичката програма.

Да бидеме хумани и да креираме добри дела!Пр објава