На 5 февруари ни доаѓа полна месечина: Астролозите веруваат дека на тој ден можете да ја промените судбината на подобро користејќи 4 начини

1. Избегнувајте расправии и какви било конфликти

2. Не пијте алкохол, не користете психоактивни супстанции

3. Полната месечина не е најдобро време за зачнување - се верува дека бременоста во тој случај ќе биде нестабилна.

4. Полната месечина нема да донесе среќа во игрите на среќа, коцкањето или картите, пишува kurer-sreda.ru


Фото: unsplash

Три хороскопски знаци ќе имаат одличен Февруари: Среќата е на нивна страна


Претходна страна