Најголемите нарциси се раѓаат во овие три хороскопски знаци

Не велиме дека сите луѓе родени во овие знаци се нарциси, но, според астролозите, овие три знаци покажуваат многу нарцисоидни одлики.

Бик

Биковите понекогаш веруваат дека се подобри од сите и дека заслужуваат повеќе од другите. Тие честопати немаат емпатија затоа што ако нешто не им се случи, тие не треба да размислуваат за тоа. Тие се тврдоглави и секогаш сакаат да бидепо нивни начини и често имаат проблеми со бесот. Тие се вистински господари на манипулацијата и знаат да бидат површни и материјалистички.Следна страна