Најпознатиот руски астролог тврди дека овие три знаци ги чека катастрофа на крајот на март: Ги очекуваат големи неволји!

Еден од најпопуларните руски астролози, Павел Глоба, речиси секој ден дава различни астролошки прогнози, а овој пат ги погледна трите знаци од Зодијакот кои ги очекува проблематичен, предизвикувачки период во последните денови од март.

Глоба тврди дека следните три знаци ќе наидат на многу проблеми пред крајот на март, а еве кои се тие:


Вага

Во овој период, Вагите ќе бидат меѓу два огна - нивните роднини жестоко ќе се караат, а тие ќе бидат принудени да изберат страна. Глоба препорачува ако воопшто можете, останете неутрални и повлечете се од целата ситуација додека не се смират страстите, пишува „Prochepetsk.ru“.


Следна страна