Не потпирајте се на нив: Мажите во овие три знаци имаат најслаб карактер, се откажуваат од сѐ и се сметаат за слабаци

Секој хороскопски знак има слаби и силни страни, особено е интересно кога ќе се толкуваат слабостите на мажите во овие три знаци

Подолу се претставени мажите во овие четири знаци, кои важат за најслаби.

РИБИ

Мажите со хороскопскиот знак Риби немаат издржливост, пасивни се, неодлучни, често болни и настинати. Мажот под знакот на рибата се смета за слаб, сака да става сè врз рамениците на жените.

ВАГА

Мажите под знакот Вага имаат многу женски квалитети, се восхитуваат на самите себе, се плашат од одговорност, сакаат да ја префрлаат иницијативата на некого, романтичен и нежен, бавен и несигурен. Мразат огнени активни дами, се сомневаат во се, постојано размислуваат за се.

ДЕВИЦА

Мажот Девица е силен маж. Нема нежни, женствени црти како претходните два знака и има силен карактер. Но, понекогаш е мрзлив, невнимателен и има тенденција да ги критикува другите луѓе.

Поради својата прецизност и строгост остава впечаток на ситничарство, па ако претерува се создава несигурност.