Не правете ги овие третмани на вашата кожа: Ќе ја влошите состојбата со акните уште повеќе

Сите ние сакаме да имаме сјајна, чиста кожа, без акни, но можеби нема да сфатите дека некои навидум безопасни навики всушност би можеле да ја саботираат вашата кожа и да ја влошите состојбата уште повеќе.

Најчестите грешки кои ги правиме за нега на кожата, прочитајте ги на Хаштаг.мк