Не треба да им верувате на овие 3 хороскопски знаци за ништо на светот

Во справувањето со вакви луѓе, подобро е да се водите според правилото „доверба, но потврдете“.


Близнаци

Претставници на овој „двоен“ хороскопски знак можат да имаат две лица кои постојано ќе се менуваат додека комуницирате. Имајте на ум дека одлуките и ветувањата што ги донесуваат може да произлезат само од едната „половина“ на таа личност.  Научете  добро да процените со кој дел од лицето со кое зборувате во тој момент.


Вага

Оние што се родени под „нестабилниот“ воздушен знак имаат тенденција да анализираат сè околу нив, вклучително и свои зборови. Тие се многу карактеристични за вербалната конструкција „од една страна ... додека од друга ...“. И започнува рингишпилот што ќе треба да го започнете кога ќе комуницирате со Вага. Запомнете каде и што ви кажа оваа личност. Почесто, потсетете го на околностите околу вашиот разговор - така што тој нема да може да се откаже од него. 


Риби

Овој воден жиг е „двоен“. Рибите често страдаат од брзи промени во расположението. Таквата личност може драматично да се смени за само дел од секундата: одеднаш да се запали, а потоа исто толку одеднаш да се врати во мирна состојба. Кога комуницирате со нив, многу е важно да научите да ги забележувате овие "циклуси".