(ВИДЕО) Неверојатен трик: После ова нема да го мразите пеглањето толку многу

Ретки се тие дами кои би рекле дека обожаваат да пеглаат. Некои повеќе, некои помалку, некои се вадат на мама, други на баба, но факт е дека оваа „женска работа“ во домаќинството е здодевна, но неопходна. 

Во прилог на видеото ќе најдете неколку трикови направени со алуминиумска фолија, а меѓу нив има и еден кој ќе ви го олесни пеглањето барем од една страна.