Неделен хороскоп: Вагите во финансииски проблеми, Близнаците и Бикот под притисок на работа, а Вие ?

Прочитајте го неделниот хороскоп..


Овен

Можни се проблеми со соработниците. Вие сте прилично амбициозни и сакате се‘да биде по ваш пат. Ова не е многу лесно да се направи. Втората половина од неделата може да биде подобра за работа, за завршување на некои важни задачи. Важно е да се прилагодите на другите. Познат е пократок пат. Што се однесува до љубовта, склони сте кон авантури и сакате повеќе слобода ако сте во врска.

Бик

Нервозни сте поради работата. Не можете се‘ да завршите на време. Соработниците или клиентите ве оптоваруваат. Размислете како да го решите тоа. Не мешајте приватен и деловен живот и не го оптоварувајте партнерот со овие проблеми. Внимавајте што правите со парите, можни се зголемени трошоци. Трошете ги парите мудро.

Близнаци

Ве нервира вашата финансиска состојба затоа што мислите дека можете многу подобро. Не можете да го промените тоа сега, туку разговарајте со блиските луѓе и побарајте совет. Можен е стрес во врската. Не кажувајте ги сите проблеми на вашиот партнер. Од средината на неделата, комуникацијата дефинитивно ќе биде многу подобра. Ако можете да работите со луѓе кои не се од вашето место, тоа е препорака.


Следна страна