Неколку начини како да се заштитите од загадениот воздух

Загадениот воздух е многу актуелна тема деновиве. Целосна заштита од штетните честички не постои, но сепак постојат неколку чекори што можете да ги превземете за да се заштитите.

Целиот текст го имате на HASHTAG.MK