Нема мир за два хороскопски знака до крајот на ноември

)

Бик

На почетокот на месецот сè беше во ред за вас. Особено кога станува збор за настани за работни планови. Сепак, како крајот на месецот се приближува, проблемите ќе почнат да се појавуваат и среќата само ќе ви го сврти грбот.

Биковите ќе имаатмногу проблеми на работа, како и несогласувања со најблиските. Внимавајте и не донесувајте избрзани одлуки, затоа што тогаш ќе се каете.

По природа, понекогаш си дозволувате да не размислувате за деталите и да не планирате, но сега е добра идеја да го направите токму тоа, за да не жалите подоцна.Претходна страна