Немаат граница: Овие 4 хороскопски знаци неконтролирано трошаат пари

За нив, финансиското планирање е навика која ги досадува луѓето, затоа тие прават сé спонтано. Тие честопати одат во минус, позајмуваат и трошат повеќе пари отколку што заработуваат. Лицата родени во овие четири хороскопски знаци претеруваат со трошењето пари.


Риби

Рибите постојано го надминуваат нивниот буџет затоа што сакаат сработеното да го дадат на другите. Тие секогаш им помагаат на другите, дури и кога тоа значи дека нема да имаат доволно за себе.


Стрелец

Стрелецот го одвлекува нивниот над-оптимизам над границите на реалноста. Планираат и остваруваат работи за кои апсолутно немаат пари, но секогаш се справуваат. Нивните намери се добри, но тие едноставно се непромислени и детски.


Близнаци

Близнаците се најодговорниот знак. Но, невозможно е да се контролираат во финансиите. Живеат според познатата изрека „животот е еден“ и така се однесуваат, па затоа добиваат повици и емаил од банка или од луѓе кои им позајмуваат пари.


Овен

Овните честопати го надминуваат нивниот буџет затоа што купувањето за нив е начин на утеха. Тие ги рационализираат нивните трошоци во нивните умови, но реалноста е малку поинаква. Како и да е, овните се многу интелигентни, така што кога ќе промашати престануваат да трошат.