Нереално убава: За прекрасната бела тоалета на Каролина Гочева сè уште се зборува

Пејачката Каролина Гочева воодушеви со последната фотосесија која ја објави на социјалните мрежи. Иако беше неодамна, за нејзиниот изглед сè уште се зборува. Прекрасната бела тоалета ја истакна нејзината убавина и одличната линија, а многумина велат дека таа никогаш не изгледала поубаво.

„Нјадобра“, „Лебед“, „Една и единствена“ беа дел од коментарите. И навистина, заслужува чиста десетка.

Фото:Инстаграм