Никогаш не изгледала подобро: Шехерезад преполовена, со залижана руса фризура и фантастичен фустан (ФОТО)

Убавата турска актерка Бергузар Корел има четириесет години, три деца и одлична кариера. А каде и да се појави, привлекува внимание со својот совршен изглед.

„Илјада и една ноќ“ е сапуница која ја започна инвазијата на турските серии. Во оваа спектакуларна серија, главната улога, убавата Шехерезада, ја имаше талентираната актерка Бергузар Корел.

Можеби не би ја препознале актерката во вакво изадание сега. Имено таа сега има кратка руса коса и неколку килограми помалку.

Бергузар Корел која е сопруга на Халит Ергенч, светски познат со улогата на Сулејман Величествениот, изгледаше неверојатно во фантастичен златен фустан.

View this post on Instagram

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)


View this post on Instagram

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)