Никогаш не излегуваат од мода: Костими за капење со препознатливиот морнарски дезен

Трендот со геометриски шари е актуелен и кога се во прашање костимите за капење. Доколку припаѓате на групата жени кои досега преферирале класични, еднобојни парчиња облека, сега е вистинското време за малку да експериментирате и да изгледате модерно и малку поинаку барем на плажа. 

Костимите за капење на риги, ќе ги сокријат вашите недостатоци, а со самото тоа ќе направат да изгледате поактрактивно. Особено е присутен трендот со риги, кој потсетува на морнарски стил.

Во продолжение погледнете неколку модели во кои може да заблеската на песочните плажи.

Едноделен костим за капење

Бикини костим за капење

Овие два модели може да ги збогатите со шешир со истиот дезен.

Костимите за капење заедно со шеширот се на финално намалување во продажните места на Bonatti. Доколку немате доволно време да ги посетите продавниците, истите може да ги нарачате онлајн на веб - страната на Bonatti Македонија.