Откријте ја вашата карма судбина: Секој хороскопски знак има посебен грев


Рак - ставање на другите пред вас

Како Ракот, поради личноста што ја сака, не ја чувствува важноста на времето и смета дека таа личност е најважна од сите. За вас е важно оваа личност да има се‘ што е потребно и дека е секогаш таму, покрај вас. Не мислите дека тоа не е во ред, но размислете за тоа - не размислувате повеќе за себе. Повеќе сакате да го дадете својот живот за некој друг. 


Лав - премногу гордост

Се граничи со нарцизам, Лавот може да се покаже како една од најсебичните луѓе кога станува збор за лични односи. Вие сте природни во сè и знаете како да ги импресионирате сите на едноставен начин. Лавовите се арогантни и полни со себе, што понекогаш дури и луѓето што ги сакаат не сакаат повеќе да имаат никаква врска со него.


Девица - завист

Девиците се нестабилни кога станува збор за одлучување дали сакаат да бидат најдобри или како да стигнат таму. Тие сакаат постојано да се зборува за нив, особено кога станува збор за привлекување љубовници. Ако сакате некој што не е заинтересиран, ќе можете да го следите, да го наљбудувате и да размислувате колку сте љубоморни затоа што таа личност има нешто што сакате. Вие не сте природен љубовник.Претходна страна  Следна страна