Ова се четирите најогнени знаци: Многу се страствени и со нив љубовта е вистинска авантура

Лав

Лавовите се страствени за врски и идеи. Мора да го имаат најдоброто, дури и партнерот мора да биде најдобар. Тие ќе го свртат светот за да се чувствуваат важни. Тие сакаат со страст и ентузијазам, оставајќи ви постојано да имате потреба и да копнеете повеќе по тоа, но тие можат да станат доминантни и да бараат кога се во прашање нивните потреби. Ако сакате Лав, тоа ве става во покорна положба во секое време. Ако сакате да го задржите Лавот долгорочно, нека го преземе водството.

Вага

Вагите се суштества кои сакаат рамнотежа. Сакаат да даваат, но поради нивната дипломатска природа очекуваат реципроцитет. Страсни се во љубовта, но не на напорен или агресивен начин. Љубовта со нив вклучува прошетки на плажа, вечери со свеќи, слатки подароци и заводливи средби кои ја потхрануваат нивната потреба за романса и поврзување со другите. Ако сакате мирна, љубовна и не премногу експресивна врска, Вагата е знакот за вас.


Фото: unsplash

Извор: србијаданас

Овие хороскопски знаци најмногу ги критикуваат своите партнери: Можат да бидат многу напорни


Претходна страна