Овие три жени носат среќа

СТРЕЛЕЦ

Овие жени едноставно зрачат со позитивна енергија. Ќе ве освојат со нивната креативност. Тие се најдобрите пријатели, но и љубовници истовремено. Посветени се на семејството и секогаш ќе бидат покрај вас кога треба да ве извадат од калта.

ЛАВ

Со неа ќе ја имате најубавата љубовна приказна. Вистински ќе ви ги отвори очите и затоа вреди љубоморно да ја чувате од другите машки погледи. Таа никогаш нема да заборави на потребите на својот партнер. Со вас секогаш ќе биде искрена.

РАК

Знаат да бидат непредвидливи, но тие се едни од најдобрите домаќинки. Секогаш се искрени, грижливи мајки и совршени сопруги. Мажите ја обожаваат нивната сензуалност, нивната спонтаност и сестраност.