Подарете радост овој Велигден со брендовите на Fashion Group

За празничните денови кои доаѓаат и кои оваа година се поинакви од вообичаено, за своите купувачи Fashion Group подготви Велигденски попусти на својата онлајн продавница.

Производите овој продолжен викенд ќе бидат намалени до 40%, додека пак кај Окаиди намалувањето е 50% на вториот производ.

Подарете радост овој Велигден, купувајте од сигурноста на својот дом и уживајте во празниците.