Поклон до земја за 6-годишната Стефани од Струмица: Ја донираше својата коса за деца болни од рак

Браво малечка!

Многу е убаво и некако милина на душа ни доаѓа кога ќе слушнеме дека мали дечиња им помагаат на други деца на кои им е потреба помош. 

Еден таков пример е шест годишна Стефани Петковска од Струмица која е вистинска хероина бидејќи ја донираше својата коса за деца болни од рак.

Браво Стефани и за тебе и за твоите родители!


Фото: Струмица денес